Grupa MAJOR-Klodovik Music-Pogni glavu i uživaj

KAKO KUPITI "Pogni glavu i uživaj" Grupe MAJOR?

- Za cijelu EU šaljemo ploču (kao i ostala izdanja koja su u pripremi) iz kancelarije Klodovik Music iz Praga. Poštarinu ćete vidjeti na Checkout, a iznosi 10€. 
Prijedlog: Ukoliko ima više interesenata iz jednog grada ili države, možete se udružiti i time podijeliti troškove poštarine. Imamo već ovakve "kombinacije". Dakle, ukoliko naručite do 5 ploča, na kraju će se pojaviti fiksna cijena poštarine od 10€.

- Ukoliko ste iz BiH ili iz Srbije, na kraju izaberite tu opciju, i nemate nikakvu poštarinu ako ste u Sarajevu ili Beogradu, a ako ste iz drugih gradova, možemo Vam pouzećem poslati robu iz ova dva grada u unutrašnjost. Postoje lokalni računi na koje možete platiti, kao i IBAN I PAYPAL.

- Za Crnu Goru pokušavamo ostvariti mogućnost da ploču kupite u jednom lancu knjižara.

- Za sve druge zemlje, kontaktirajte nas preko music@klodovik.net i naći ćemo već neki način za dostavu :)

Grupa MAJOR - Pogni glavu i uživaj

Novi album grupe ,,Major” pod nazivom ,,Pogni glavu i uživaj” koji, kao i cjelokupno njihovo stvaralaštvo, do tančina skenira današnje vrijeme, društvo i čovjeka u njemu i poremećaj vrijednosti.


Najbolje to u recenziji albuma opisuje pjesnik iz Bosne i Hercegovine Zoran Stojanović.
– Preslušah album ,,u cugu”, upravo!! Ovo je vrhunski materijal, autentičan i direktan. Masa Mor je ekstra talentovan čovjek, muzika se lijepi uz tekstove koji imaju dubinu, a ko ne voli da zaranja sasvim je ugodno i na površini. Ideološka ili antiideološka (što je opet na filozofskoj razini ideologija) crta se nazire, ali ne ,,bode oči” nikome. Eksplicitna sirovost i psovke na pojedinim mjestima su apsolutno u kontekstu (imaju svrhu) kao kod Riblje čorbe ili velikog Džonija Štulića. Teško je izdvojiti jednu, dvije ili tri stvari… Prva pjesma ,,Pogni glavu i uživaj” je sveobuhvatna i ,,najškakljivija”. ,,Ugodan vikend” i ,,Krik” su remek- djela… – navodi u recenziji Stojanović.

Najnovije...

Grupa MAJOR - LP "Pogni glavu i uživaj"

Grupa MAJOR - LP "Pogni glavu i uživaj"

Vinil je najboljeg kvaliteta, 180gr. Vanjski i unutrašnji omot sa fotkama i tekstovima.  Proizvedeno u Lodinicama, vodećoj evropskoj fabrici za izradu vinila.A strana1. Pogni glavu i uživaj 2:322. Tatjana gori 2:383..

25,00€

USB Dog Tug + vojna knjižica Majora

USB Dog Tug + vojna knjižica Majora

KOMPLETAN ALBUM POGNI GLAVU I UŽIVAJ SA 18 PJESAMA! - Albumi na Dog Tugu Majora : POGNI GLAVU I UŽIVAJ - mp3 i wav 48/24 (najkvalitetniji format)SON LATE ZIGI DAJ (remaster)POSEBAN REMIX FOBIJA (100 pjesama Mas..

16,99€

Grupa MAJOR - CD "Pogni glavu i uživaj"

Grupa MAJOR - CD "Pogni glavu i uživaj"

PJESME:1. Pogni glavu i uživaj 2:322. Tatjana gori 2:383. Sivo 3:284. Sloveni 3:32 5. Poludio 3:026. Krvave kokice 2:447. BB 3:308. Klaun 2:439. Ugodan vikend 2:4010. Gavrani 2:5511. Krik 3:0712. Januar 2:3413. Slob..

12,00€